Open inschrijving

Sociale competenties zijn belangrijk voor ieders functioneren en goede sociale vaardigheden dragen bij aan de veerkracht van het bedrijf. Denk hierbij aan communicatie, leidinggeven, coachingsvaardigheden, gesprekstechnieken en persoonlijke effectiviteit.

Sociale competenties kan je natuurlijk ontwikkelen, hiervoor worden veel trainingen aangeboden. Vervelend is dat veel van deze trainingen in de randstad gegeven worden, behoorlijk prijzig zijn en - wegens gebrek aan deelnemers - veelal niet doorgaan. 

Gecombineerde training

Voor de kop van Noord-Holland biedt Nan Cuna de oplossing. Wij verzorgen 2x per jaar een gecombineerde training sociale competenties. In het voorjaar en in het najaar. De behandelde onderwerpen hangen af van de leerdoelen van de deelnemers. In de praktijk zijn de verschillende onderwerpen namelijk heel goed in een training te combineren omdat een deel van de lesstof overlapt.

Opbouw van de training

De training wordt gehouden op de Nan Cuna campus (vlakbij Schagen) en begint met een individuele intake. Hierin worden de leerdoelen vastgesteld.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de diversiteit in leerdoelen bestaat de training uit minimaal 3 en maximaal 5 ochtenden. Ook bij een enkele deelnemer gaat de training door, een groep bestaat maximaal uit 8 deelnemers. De voorjaarstraining begint in mei of juni, de najaarstraining begint in oktober of november.

Investering

€ 597,- all inclusive (excl. BTW) per persoon.

Data voorjaar 2017

10 mei, 17 mei, 24 mei, 31 mei en 14 juni.

Aanmelden

Met onderstaand formulier meldt u één of meer personen aan voor de eerstvolgende training. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de details door te nemen. Uw inschrijving is definitief als u deze in of na dit contact bevestigd.